RobiPanels; weet wat werkt
Complete werktafel RobiFrame 1.<p> Een werktafel die in een handomdraai van een werktafel op zitniveau naar een sta werktafel transformeerd.</p>
       Deze tafel kan worden uigevoerd met werkblad naar keuze. Werkblad met HPL top laag Complete werkbank RobiFrame 2.<p> Een zeer soliede werkbank geschikt voor grote belasting. Deze tafel kan worden uitgevoerd met werkblad       naar keuze.</p>

Werkbankbladen en tafelbladen

Van bureaublad tot inpaktafel en van tuintafel tot complete werktafel. RobiPanels is producent van werkbankbladen, tafelbladen en werktafels en levert onder andere bladen voor werkbanken, werktafels (bijv. inpaktafel, verpakkingstafel, assemblagetafel), schoolmeubilair, kantinetafels, tuinmeubilair, bureau’s en eet- of salontafels. De bladen zijn zowel in standaard maten als compleet naar wens samen te stellen.

RobiPanels is gespecialiseerd in werkbladen van door en door beuken multiplex, berken multiplex of MDF met hardplastic (High Pressure Laminate, HPL). De multiplex werkbankbladen kunnen optioneel bewerkt worden met lijnolie; een natuurlijk product wat zorgt voor het afstoten van water en vuil. Daarnaast is er de mogelijkheid om deze bladen uit te voeren met een achterlijst. De MDF bladen met HPL kunnen uitgevoerd worden in formaat, kleur en kantenband naar keuze.

Afmetingen beuken multiplex werkbankbladen

Door eigen productie zijn de werkbankbladen van onder andere beuken multiplex te verkrijgen in een formaat van lengte 2500 mm bij een breedte van 1250 mm uitgevoerd in een dikte van 20 tot en met 50 mm. De standaard beuken multiplex bladen op voorraad hebben de volgende afmetingen: een lengte van 1000, 1500, 2000 of 2500 mm en een breedte van 750, 900 of 1000 mm uitgevoerd in een dikte van 40 mm. Bladen uitgevoerd in een vijf- of zeshoek zijn ook mogelijk.

RobiFrame, onze eigen complete werktafel

Naast werkbladen produceert en levert RobiPanels ook complete werktafels onder de naam RobiFrame. Deze complete werktafels worden uitgevoerd met een werkblad naar keuze. Als frame kan er gekozen worden voor een frame waarbij de hoogte van de werktafel in een handomdraai van zitniveau naar sta niveau kan worden getransformeerd. Een andere mogelijkheid is een frame met een zeer soliede onderstel die zeer geschikt is voor grote (zware) belastingen.

Bestel meteen een werkbankblad of werktafel in onze webwinkel.

Copyright 2016 RobiPanels.com Design by Creathy