triplex freesmachine meubels

Werkbankbladen en werktafels

Van bureaublad tot inpaktafel en van tuintafel tot complete werktafel.

RobiPanels is producent van werkbankbladen en werktafels. De bladen en tafels zijn zowel in standaard maten als compleet naar wens van de klant te koop. RobiPanels is gespecialiseerd in werkbankbladen van door en door beuken multiplex, berken multiplex of MDF. Deze varianten kunnen ook voorzien worden van een toplaag met High Pressure Laminate (HPL), een kantenband en achterlijst. Verder is het mogelijk de werkbanken te bewerken met lijnolie. Dit natuurlijke product is water- en vuilafstotend.

Afmetingen

Door de eigen productie zijn werkbladen van beukenmultiplex mogelijk tot 2500x1250 mm in diktes van 20 tot 50 mm. De standaard afmetingen die op voorraad zijn, lengtes van 1000, 1500, 2000 en 2500 mm in breedtes van 750, 900 en 1000 mm. Deze afmetingen zijn leverbaar in een dikte van 40 mm.

Naast de standaard maten zijn ook bladen in een vier- of zeshoek mogelijk. De tafelbladen zijn geschikt voor eet- of salontafel, schoolmeubilair, kantinetafels, tuinmeubilair en werkbanken.

RobiFrame

Naast enkele of series werkbankbladen levert RobiPanels ook complete werktafels. Dit complete product wordt voorzien van een werkbankblad en onderstel van RobiPanels, Er is ook een in hoogte verstelbare werktafel leverbaar, neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Bestel meteen een werkbankblad of werktafel in de Webwinkel.